Activiteiten

Breedbandnetten
Het begon als kabel-tv netten…maar het einde is nog lang niet in zicht. Gegroeid tot next-generation netwerken, die van alles bieden op het gebied van informatie, communicatie en entertainment.
Glasvezeltechniek
Snel internet zou zonder glasvezel niet bestaan. Glasvezel heeft de wereld enorm veranderd. Afstanden spelen geen rol meer en we zijn inmiddels gewend dat zo ongeveer de hele wereld bereikbaar is via internet.
Service & Onderhoud
Zonder communicatie staat alles stil. Daarom zorgen we ervoor dat netwerken betrouwbaar functioneren. Het liefste altijd, maar soms valt er toch wel eens iets uit. Het blijft tenslotte mensenwerk.
Civiele Techniek
Het aanleggen van netwerken is ondenkbaar zonder graafwerk. Daarom maakt civiele techniek deel uit van het aanbod van Lomitel. Met ervaren en goed opgeleide medewerkers.
WIBON BEHEER
WIBON is de afkorting van de Wet informatie-uitwisseling bovengrondse en ondergrondse netten en netwerken. Deze wet bevat regels ter voorkoming van graafschade. 
Ontwerpen van Netten
Een goed ontwerp legt de basis voor een stabiel netwerk. Onze kennis, ervaring en liefde voor het vak, zorgen ervoor dat het ontwerp klopt. Nu, maar ook in de toekomst, want wij kijken vooruit.